Cursusindeling

Contact Us


SEO speelt een belangrijke rol in het organisch laten groeien van uw onderneming. Als u uw SEO goed op orde hebt zal u uw online vindbaarheid vergroten.

Een goede online vindbaarheid is belangrijk als u als onderneming wilt groeien. Dit geldt niet alleen voor start-ups en zelfstandig ondernemers, waarbij de vindbaarheid cruciaal is, maar ook voor het MKB en corporates.

Wij snappen echter ook goed dat u druk bent met uw bedrijfsvoering. Daarom is de SEO-cursus van Online Marketing Imperium eendaags – van 10:00 uur tot ongeveer 16:00. Onderaan deze pagina treft u een gedetailleerde dagindeling van onze SEO-cursus.

Tijdens deze dag leren wij u hoe u uw online vindbaarheid kunt vergroten in de zoekmachine van Google. Gedurende deze cursus zullen wij u de volgende aspecten SEO bijbrengen:

  • Hoe u een gedegen zoekwoordonderzoek uitvoert
  • Hoe u zoekmachine vriendelijke content schrijft
  • De technisch aspecten van SEO
  • Hoe uw websitestructuur kan bijdragen aan uw online vindbaarheid
  • Welke data belangrijk is om uw bedrijfsvoering en hoe u vanuit deze data uw verdiensten kunt optimaliseren

 

Om u goed op weg te helpen ontvangt u van ons ook 2 maanden gratis toegang tot de analyse tool die wij zelf hebben ontwikkeld. In de SEO-cursus wordt ook gebruik gemaakt van deze tool, waardoor u direct ook kunt ervaren hoe u met een analyse tool om gaat en hoe een dashboard werkt. Zijn er dingen onduidelijk? U kunt uiteraard al uw vragen ter plekke stellen. Heeft u achteraf nog punten waarover u wilt sparren? Dat kan ook. U ontvangt nu tijdelijk 2 maanden gratis SEO-consultancy van ons.

Wat krijgt u precies

   • Een professionele SEO-cursus
   • Een lekkere lunch
   • 2 maanden gratis analyse tool
   • 2 maanden gratis SEO-consultancy

 

Dagindeling van de SEO-cursus

10:00-10:30 Introductie van onszelf & inleiding van SEO

10:30-11:30 Een zoekwoordonderzoek, hoe pakt u dat aan?

11:30-12:30 Goede content leren schrijven

12:30-13:00 Lunch

13:00-14:00 De technische aspecten van SEO

14:00-14:30 Een goede websitestructuur

14:30-16:00 Data analyse en optimalisatie

 

De definitieve indeling kan lichtelijk veranderen, wanneer het instapniveau van de cursisten dit toelaat. U zult na inschrijving van ons een bevestiging ontvangen met de definitieve SEO-cursusindeling.

 

Vragen of opmerkingen over onze SEO-cursus?

Als u nog vragen of opmerkingen over onze SEO-cursus heeft naar aanleiding van bovenstaand verhaal, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt u ook direct inschrijven via de knop ‘Schrijf u in’ aan de rechterkant van uw beeldscherm.