• Strategisch Online
  Reputatiemanagement

  voor negatieve publicaties

  Zet uw organisatie weer betrouwbaar in de markt

  Lees meer
 • Behaal meer,
  concreter en relevanter
  website bezoek

  De juiste handvatten om een expert te worden in zoekmachinemarketing

  Lees meer
 • SEO Cursus voor:
  blijvend online succes

  Wij helpen u met het verbeteren van uw online vindbaarheid

  Lees meer
 • Deskundige SEO-strategie
  op basis van eigen ervaringen

  Voor goede vindbaarheid of snelle reputatieverbetering

  Neem contact op
 • Profiteer nu
  van onze tijdelijke deal:
  Van 750,- voor 449,-

  Inclusief Twee gratis maanden Extra SEO Ondersteuning

  Profiteer nu

Professionele SEO Cursus – voor blijvend online succes

Met 3,5 miljard zoekopdrachten per dag is Google dé plek voor bedrijven om aanwezig te zijn. Ook uw doelgroep “loopt” hier rond. Maak je website beter vindbaar in Google en genereer meer, concreter en relevanter website bezoek.

Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van SEO hebben wij een gedegen cursus opgezet, om u de ins & outs van een betere online vindbaarheid bij te brengen. Naast de kennis die u opdoet, ontvangt u tevens 2 maanden gratis onze eigen online analyse tool Surchers, twv. € 200,- en 2 maanden gratis SEO-ondersteuning van BlueBloq.

Tevreden cliënten

Vele mensen gingen u al voor en hebben deze cursus naar alle tevredenheid afgerond.

0
Klanten
0
Cursussen
0
% Tevredenheid
0
%Succes

We Love What We Do

Haalt u het maximale uit uw online activiteiten? Wij helpen u graag om uw potentieel te benutten.
Velen gingen u, naar tevredenheid, al voor.

Aspecten van de SEO Cursus

Tijdens deze eendaagse SEO-cursus leren wij u de volgende aspecten van zoekmachine optimalisatie:

Een gedegen zoekwoordenonderzoek is de basis voor een goede content strategie. U leert hier allereerst hoe u een zoekwoordenonderzoek uitvoert. Daarnaast geven wij u inzichten in de belangrijkste pijlers voor het bepalen van uw strategie. Hierbij houden wij niet alleen rekening met het maandelijkse zoekverkeer, maar ook met de hoeveelheid concurrentie op woorden die voor u interessant zijn.

Na een zoekwoordenonderzoek en het maken van strategische keuzes is het tijd voor het schrijven van content. Om goed te ranken in de Search Engine van Google moet u rekening houden met uw manier van schrijven. Gebruikt u het keyword genoeg? Houdt u rekening met overkill en de leesbaarheid van uw tekst?

Goed ranken lukt niet alleen door het schrijven van goed teksten. Er komt ook een deel techniek bij kijken. Het draait hier vooral om de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Geen zorgen, u hoeft geen verstand van programmeren te hebben. Met de juiste tips & tricks verhoogt u dit gebruikersgemak, waarmee u uw huidige positie in de zoekmachines verbeterd.

Meten is weten. Het welbekende, toch zeer kloppende, cliché. Wie zijn uw bezoekers? Welke pagina’s bekijken zij? Wat is het effect van al uw inspanningen en welke aspecten van uw website hebben daardoor extra aandacht nodig? Aan de hand van de belangrijkste analyse tools leren wij hoe u antwoord krijgt op deze vragen, waardoor u uw online posities blijvend kunt optimaliseren.

Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar online succes.....

Happy Customers

Wat zeggen eerdere cliënten van Online Marketing Imperium by BlueBloq #internetinbeeld.nl?

Naast dat het een gezellige middag is geweest, was het ook informatief. Wat mij aansprak is dat de jongens je helemaal vanaf de start meenemen in SEO. Ik had zelf geen ervaring met SEO, maar weet nu wel wat ik moet doen voor mijn bedrijf.

Jim(Jim)

Adviezen ter harte genomen. Echt een meerwaarde gebleken voor mijn onderneming. Bezoekersaantallen gestegen en bounce-rate flink gedaald. Bedankt.

Casper van den G.A.(Casper van den G.A.)

 • Naast dat het een gezellige middag is geweest, was het ook informatief. Wat mij aansprak is dat de jongens je helemaal vanaf de start meenemen in SEO. Ik had zelf geen ervaring met SEO, maar weet nu wel wat ik moet doen voor mijn bedrijf.

  Jim(Jim)

 • Adviezen ter harte genomen. Echt een meerwaarde gebleken voor mijn onderneming. Bezoekersaantallen gestegen en bounce-rate flink gedaald. Bedankt.

  Casper van den G.A.(Casper van den G.A.)

 • De sprekers waren heel duidelijk en na de SEO training zijn zij nog altijd benaderbaar geweest voor vragen en onduidelijkheden. Hierdoor zijn wij als bedrijf effectiever om kunnen gaan met internet.

  Jeannette(Jeannette)

 • Mijn online posities zijn zeker verbeterd. De 2 maanden gratis adviezen hebben mij goed geholpen om mijn eigen strategie uit te zetten. Zeker de investering waard.

  Gerda Holland(Gerda Holland)

 • De seo-cursus had een heldere indeling en werd op een leuke en leerzame manier ingevuld. De verschillende aspecten werden stapsgewijs aan de hand van hun analyse tool behandeld wat het heel duidelijk maakte.

  H de Bruin(H de Bruin)

Close

Schrijf u nu in

Wacht niet langer en begin optimaal resultaat op het internet te behalen met een gedegen SEO-strategie. De informatie die u rechtstreeks aan BlueBloq verstrekt, wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

U ontvangt dezelfde of de volgende werkdag reactie van ons.