• Strategisch Online
  Reputatiemanagement

  voor negatieve publicaties

  Zet uw organisatie weer betrouwbaar in de markt

  Lees meer
 • Behaal meer,
  concreter en relevanter
  website bezoek

  De juiste handvatten om een expert te worden in zoekmachinemarketing

  Lees meer
 • SEO Cursus voor:
  blijvend online succes

  Wij helpen u met het verbeteren van uw online vindbaarheid

  Lees meer
 • Deskundige SEO-strategie
  op basis van eigen ervaringen

  Voor goede vindbaarheid of snelle reputatieverbetering

  Neem contact op
 • Profiteer nu
  van onze tijdelijke deal:
  Van 750,- voor 449,-

  Inclusief Twee gratis maanden Extra SEO Ondersteuning

  Profiteer nu

Zoekmachine optimalisatie – Search Engine Optimization (SEO)

SEO management van Online Marketing Imperium leidt tot een verbeterde aanwezigheid in de zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachines. Een betere online vindbaarheid verhoogt het aantal relevante bezoekers op uw website en uw omzet.

Om dit te bewerkstelligen bevat onze SEO dienst de volgende aspecten: Organische optimalisatie, On-Page SEO en linkbuilding. In combinatie met een sterke SEO strategie zullen deze aspecten uw bedrijf online succesvol maken.

Tevreden cliënten

Vele klanten gingen u naar alle tevredenheid al voor. Samen komen we tot rendabele online bedrijfsvoering.

0
% Verhoging organisch verkeer
0
% Verlaging bounce rates
0
% Verhoging sessie duur
0
% Verhoging pagina's per sessie

We Love What We Do

Haalt u het maximale uit uw online activiteiten? Wij helpen u graag om uw potentieel te benutten.
Velen gingen u, naar tevredenheid, al voor.

Onze SEO dienst

Online vindbaarheid bestaat uit sterke content, goede techniek en linkbuilding. Het multidisciplinaire team van Online Marketing Imperium beschikt over de juiste kennis en kunde om u optimalisatie van alle SEO facetten te bieden.

Wilt u liever zelf uw SEO uitzetten, maar weet u niet precies hoe? Wij leren u graag de kneepjes van het vak met onze SEO cursus, zodat u zelf uw rankings kan verbeteren. Dit kan zowel klassikaal, als 1-op-1 waar we de handvatten gelijk in de praktijk toepassen op uw website.

Doet u liever uw SEO zelf? Naast onze eigen SEO dienst geven wij ook een eendaagse SEO cursus, zodat u zelf leert uw SEO eenvoudig uit te zetten. Tijdens deze cursus leert u een verzameling aan technieken die u handvatten bieden om uw eigen online vindbaarheid te vergroten. Lees meer over hoe u zelf topposities kunt behalen in de Google search engine.

Linkbuilding is een vorm van Off-Page SEO. Linkbuilding werkt als online recensies en verhoogt de autoriteit van uw website. Dit houdt in dat er vanaf andere website naar jouw website wordt gelinkt. Echter speelt autoriteit van de linkende pagina ook een cruciale rol. Bij Online Marketing Imperium beschikken wij over een groot “link-netwerk” om kwalitatieve links voor uw website te bewerkstelligen en uw posities in zoekmachines te verbeteren.

Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar online succes.....

Happy Customers

Wat zeggen eerdere cliënten van Online Marketing Imperium by BlueBloq #internetinbeeld.nl?

Naast dat het een gezellige middag is geweest, was het ook informatief. Wat mij aansprak is dat de jongens je helemaal vanaf de start meenemen in SEO. Ik had zelf geen ervaring met SEO, maar weet nu wel wat ik moet doen voor mijn bedrijf.

Jim(Jim)

Adviezen ter harte genomen. Echt een meerwaarde gebleken voor mijn onderneming. Bezoekersaantallen gestegen en bounce-rate flink gedaald. Bedankt.

Casper van den G.A.(Casper van den G.A.)

 • Naast dat het een gezellige middag is geweest, was het ook informatief. Wat mij aansprak is dat de jongens je helemaal vanaf de start meenemen in SEO. Ik had zelf geen ervaring met SEO, maar weet nu wel wat ik moet doen voor mijn bedrijf.

  Jim(Jim)

 • Adviezen ter harte genomen. Echt een meerwaarde gebleken voor mijn onderneming. Bezoekersaantallen gestegen en bounce-rate flink gedaald. Bedankt.

  Casper van den G.A.(Casper van den G.A.)

 • De sprekers waren heel duidelijk en na de SEO training zijn zij nog altijd benaderbaar geweest voor vragen en onduidelijkheden. Hierdoor zijn wij als bedrijf effectiever om kunnen gaan met internet.

  Jeannette(Jeannette)

 • Mijn online posities zijn zeker verbeterd. De 2 maanden gratis adviezen hebben mij goed geholpen om mijn eigen strategie uit te zetten. Zeker de investering waard.

  Gerda Holland(Gerda Holland)

 • De seo-cursus had een heldere indeling en werd op een leuke en leerzame manier ingevuld. De verschillende aspecten werden stapsgewijs aan de hand van hun analyse tool behandeld wat het heel duidelijk maakte.

  H de Bruin(H de Bruin)

Close

Neem direct contact op

Wacht niet langer en begin optimaal resultaat op het internet te behalen met SEO van Online Marketing Imperium. Het contact is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

U ontvangt dezelfde of de volgende werkdag reactie van ons.